AKTUALNO / VIJESTI

tragedija

U teškoj nesreći sinoć u Priselcima poginuo je karlovački profesor Predrag Novković-Mihalić - "Bio je dobar i principijelan čovjek"

U teškoj nesreći sinoć u Priselcima poginuo je karlovački profesor Predrag Novković-Mihalić -

Iskrena sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminuloga Predraga.

U teškoj promentoj nesreći koja se jučer oko 19.50 sati dogodila u Priselcima tragično je preminuo Predrag Novković-Mihalić, čovjek kojega znaju mnoge generacije karlovačkih učenika, jer je u nekoliko škola predavao tehnički odgoj i informatiku.

Od Predraga se opraštaju brojne kolege i prijatelji, govoreći o njemu samo najbolje, kao o dobrom i nadasve principijelnom čovjeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predrag je bio ljubitelj motocikala i nikako se ne može reći da je bio neiskusan i nepažljiv vozač. Ipak, život je izgubio upravo u padu s motora, u okolnostima koje nisu posve razjašnjene.

Policija navodi da je kobnoga trenutka "51-godišnjak skliznuo s motociklom karlovačkih registarskih oznaka ispod razine kolnika nerazvrstane ceste u nisko raslinje i poginuo"

- Pregledom mjesta događaja nisu pronađeni tragovi vožnje niti slijetanja motocikla već samo tragovi klizanja po zemljanoj površini. O navedenom događaju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo koje je obavljanje očevida prepustilo policijskim službenicima, izvijrestili su iz PU karlovačke, napominjući da će "tijelo biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti".

Iskrena sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminuloga Predraga.

Izdvojeno


Reci što misliš!