AKTUALNO / VIJESTI

ZA SVAKU POHVALU

I službeno predstavljena Noć muzeja 2024. - još tri karlovačke lokacije priključile su se izuzetno bogatom programu

I službeno predstavljena Noć muzeja 2024. - još tri karlovačke lokacije priključile su se izuzetno bogatom programu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vjerujem da će ovo biti najposjećenija dosad Noć muzeja u Karlovcu, jer svaki je grad pripremio nešto, ali rekao bih nitko koliko i Karlovac. Zaista su svi ujedinili snage i pozivam građane da upoznaju i podrže sve one koji su se potrudili da pripreme programe, kazao je gradonačelnik Damir Mandić na predstavljanju vrlo bogatog i sadržajnog programa koji Karlovčane očekuje u petak, 26. siječnja, na još jednoj tradicionalnoj Noći muzeja. 

Direktorica Turističke zajednice grada Karlovca, Marina Burić, ustvrdila je kako u programu sudjeluje čak 12 ustanova na 11 lokacija. Kako smo već pisali, u službenom programu Noći muzeja do jučer je bilo osam karlovačkih lokacija (tekst s opširnim programom možete pročitati OVDJE), no sudjelovat će i još tri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kino Edison koje je također u međuvremenu uključeno i u službeni program, nudi mogućnost besplatnog gledanja kratkih dokumentarnih filmova o gradu počevši od 20 sati - prvi je na rasporedu film "Rijeke Karlovca", a slijede na svakih pola sata filmići o Edisonu, Nikoli Tesli, Starom gradu Dubovcu te zlatnom dobu Karlovca.

Izvan službenog programa u Noći muzeja za posjetitelje će biti otvoren i muzej karlovačkog vatrogastva (od 17 do 01) te područna škola Donje Stative (od 18 do 23) u kojoj je KUD Stative pripremio izložbu kipaca i starih vjenčanih fotografija.


Kompletan program možda će do petka biti i dodatno nadopunjavan, a možete ga pratiti OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!