ŽUPANIJA / OZALJ

ZAHVALILI SE

U Ozlju službeno otvoreno novouređeno sportsko igralište: Ovime smo značajno podigli sportske kapacitete i uvjete za rad sportskih udruga

U Ozlju službeno otvoreno novouređeno sportsko igralište: Ovime smo značajno podigli sportske kapacitete i uvjete za rad sportskih udruga
Grad Ozalj

Izuzetno je važno promicanje sportskih vrijednosti i bavljenje sportom, osobito među mladima, a novouređeno igralište će im zasigurno biti dodatna motivacija i idealno mjesto za boravak na otvorenom, dodaju u gradskoj upravi.


U Ozlju je danas službeno otvoreno novouređeno sportsko igralište i obnovljena zgrada javne namjene u Gornjem Ozlju, na adresi Zrinskih i Frankopana 15. Iz ozaljske gradske uprave su poručili da je ovaj objekt od velikog značaja za sve građane te su se zahvalii svima koji su na bilo koji način doprinijeli provedbi ovih projekata.

- Prije svega zahvaljujemo se na odličnoj suradnji Karlovačkoj županiji te Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine koji su prepoznali važnost planiranih ulaganja i sufinancirali navedene projekte, kažu u Gradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da su ovim ulaganjem značajno podigli sportske kapacitete Grada Ozlja i poboljšali uvjete za rad sportskih udruga.

- Izuzetno je važno promicanje sportskih vrijednosti i bavljenje sportom, osobito među mladima, a novouređeno igralište će im zasigurno biti dodatna motivacija i idealno mjesto za boravak na otvorenom, dodaju u gradskoj upravi.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!