AKTUALNO / VIJESTI

krš i lom

U Ulici Kaštel vozač bez vozačke, ali s podosta promila u krvi udario u gusjenicu radnog stroja: "Pronašli smo ga doma, odbio je liječničku pomoć"

U Ulici Kaštel vozač bez vozačke, ali s podosta promila u krvi udario u gusjenicu radnog stroja:

Bit će mu izdan prekršajni nalog i čeka ga "masna" novčana kazna.

U Ulici Kaštel 39-godišnji muškarac bez vozačke dozvole i s pozamašnim brojem promila alkohol u krvi udario je vozilom u radni stroj, koji je tamo ostao parkiran preko noći. Nesreća se dogodila jučer oko 22.30 sati "na dijelu kolnika gdje se izvode radovi i gdje je dopušten promet vozilima stanara", potvrdili su u PU karlovačkoj.

- Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg upravljao je 39-godišnjak. Očevidom je utvrđeno da brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste s obzirom da se kretao ulicom u naselju, a kolnik je zbog izvođenja radova mjestimično bez suvremenog kolničkog zastora te je uslijed navedenog prekasno počeo kočiti i u kočenju prednjim dijelom vozila udario u desnu bočnu stranu (gusjenicu) radnog stroja tvrtke iz Karlovca - kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći vozač je zadobio vidljive ozljede, a zatečen je na kućnoj adresi i ponuđenu liječničku pomoć je odbio. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču će biti izdan prekršajni nalog.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!