AKTUALNO / VIJESTI

"IZBACITI IH S VLASTI"

Milanović opleo po HDZ-u, Šeksu i Grlić Radmanu: 'Orao ne lovi stajske muhe'

Milanović opleo po HDZ-u, Šeksu i Grlić Radmanu: 'Orao ne lovi stajske muhe'
Marko Jurić/Pixsell

Na svojem Facebook profilu komentirao je HDZ-ov slogan 'ZA SVE IZAZOVE' i napisao: 'Turudić, HDZ-ov dečko za sve izazove'.

Dok su u HDZ-u uvjereni da će Ustavni sud odlučiti da je ponašanje Zorana Milanovića protuustavno, predsjednik ne odustaje.

Na svojem Facebook profilu komentirao je HDZ-ov slogan 'ZA SVE IZAZOVE' i napisao: 'Turudić, HDZ-ov dečko za sve izazove'. Pored poruke stajao je i simbol koji predstavlja povraćanje. Milanović je danas u Lipovljanima, gdje se slavi Dan općine, dao izjavu za medije. Upitan o Vladimiru Šeksu, kazao je: 'Treba mu oduzeti bocu. To je sve ista banda. On, Šeparović, Turudić, HDZ. Ako ste se pitali zašto je Šeparović napao Turudića, ne radi istine i pravde.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

On bi mu inače došao na prisegu sa šajkačom, ali sad se mrze. Dobro da ste ih spomenuli'. Upitan o kritikama koje mu je udijelio Gordan Grlić Radman, Milanović je kratko rekao: 'Orao ne lovi muhe, a posebno ne stajske muhe. A to je stajska muha. Ne bih ušao u staju, ne zato što smrdi nego zato što imam preširoka krila.'

Cijelu izjavu za medije pogledajte u videu...

Izdvojeno


Reci što misliš!