AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

Vedrije i sunčanije, ali malo hladnije: Mirni smo sve do kraja tjedna, a onda kiša i pljuskovi

Vedrije i sunčanije, ali malo hladnije: Mirni smo sve do kraja tjedna, a onda kiša i pljuskovi

Nakon razvedravanja sutra što se tiče kiše mirni smo sve do kraja tjedna. Čeka nas dosta sunčanog vremena, osobito u srijedu pa i četvrtak

Nakon što će nas noćas proći kiša, opet jača polje visokog tlaka što znači vedrije i sunčanije vrijeme, ali ovaj put i malo hladnije - osobito u srijedu ujutro kad u unutrašnjosti može biti i slabog mraza! Sutra ujutro neće nas još dočekati tako niske temperature jer će biti oblačna noć, na Jadranu i područjima uz Jadran i kišovita. Kako se ciklona bude pomicala na jug, počet će bura - uglavnom umjerena do jaka, jedino će podno Velebita biti i olujnih udara.

U drugom dijelu dana u kopnenim krajevima bit će još više sunca iako će ovdje kiša u prvom dijelu dana biti simbolična. Najviša temperatura niža nego danas - ponegdje i za 4, 5 stupnjeva. Sutra između 12 i 14. Istočni dio zemlje bit će cijeli dan pretežno sunčan, ali također uz malo nižu temperaturu – 11 ili 12 celzijevih stupnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čeka nas dosta sunčanog vremena, osobito u srijedu pa i četvrtak

Južni Jadran sredinom dana čeka prestanak kiše i razvedravanje kako se ciklona bude povlačila prema jugu. Dosta vjetrovito uz umjerenu do jaku buru. Bura će najjača biti u podvelebitskom dijelu gdje će imati i olujne udare. Pretežno sunčan ili vedar dan sutra, a svježije i oblačnije bit će u gorju.

Nakon razvedravanja sutra što se tiče kiše mirni smo sve do kraja tjedna. Čeka nas dosta sunčanog vremena, osobito u srijedu pa i četvrtak, a novih pljuskova i kiše bit će u petak i u nedjelju. Temperature će sredinom tjedna biti malo niže - osobito jutarnje, a u srijedu je moguć i slab mraz! Na Jadranu također tjedan koji slijedi donosi dosta sunčanog vremena, a najveći izgledi za kišu i pljuskove su u petak te opet u nedjelju. Temperature ostaju više-manje bez promjena, barem većih, a za vikend nas čeka jako i olujno jugo, no o tome još detaljnije idućih dana!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!