AKTUALNO / VIJESTI

SLUČAJ ARMATURA

Stjepan Turković 14 mjeseci čekao na suđenje zbog krađe željeza na Općinskom sudu u Karlovcu, ali ga je uspio izbjeći - dogodio se neočekivani zaplet!

Stjepan Turković 14 mjeseci čekao na suđenje zbog krađe željeza na Općinskom sudu u Karlovcu, ali ga je uspio izbjeći - dogodio se neočekivani zaplet!

Podsjetimo, nekad ugledni HDZ-ovac je uhvaćen kako trpa armaturno željezo u prikolicu okačenu za "Alfu" njegova sina Mije u srpnju 2022. godine.

Bivši ugledni HDZ-ovac Stjepan Turković, koji je sa sinom Mijom uhvaćen u krađi armaturnog željeza, o čemu je prvi pisao KAportal, na svoju optuženičku klupu na Općinskom sudu u Karlovcu čekao je više od 14 mjeseci nakon što je protiv njega prošle godine u siječnju podignuta optužnica i u konačnici ju - nije dočekao, doznaje Jutarnji.hr.

Portalu je potvrđeno na sudu da je spis "Turković" delegiran na Općinski sud u Velikoj Gorici, te će mu suditi tamo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Sukladno rješenju predsjednika Vrhovnog suda RH od 6. ožujka 2024. predmet je delegiran na Općinski sud u V. Gorici s obzirom na preopterećenost Općinskog suda u Karlovcu - kažu na karlovačkom sudu.

Jutarnji podsjeća da je protiv nekad cijenjenog HDZ-ovca Stjepana Turkovića, dugogodišnjeg direktora poduzeća Zelenilo, potom ravnatelja Županijske uprave za ceste i njegova sina Mije Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo optužnicu zbog pokušaja krađe armaturnog željeza na gradilištu karlovačke obilaznice, koja je u međuvremenu izgrađena.

- Okrivljenicima se stavlja na teret da su 5. srpnja 2022., na području Karlovca, zajedno i dogovorno utovarili na priključno osobno vozilo armaturne željezne šipke u vlasništvu trgovačkog društva, no u odvoženju tih predmeta zatekli su ih zaposlenici društva - piše u njihovoj optužnici.

Opširnije pročitajte na portalu Jutarnji.hr.

Izdvojeno


Reci što misliš!