AKTUALNO / VIJESTI

hitan shopping

Trebate u nabavku? Provjerite koje trgovine danas rade u Karlovcu i Hrvatskoj

Trebate u nabavku? Provjerite koje trgovine danas rade u Karlovcu i Hrvatskoj
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Većina trgovina, pekarnica i trgovačkih centara danas ne radi, osim nekoliko izuzetaka, jedan od njih je i "Market Tanja" na Autobusnom kolodvoru u Karlovcu

Većina trgovina, pekarnica i trgovačkih centara danas 7. travnja ne radi, osim nekoliko izuzetaka. Donosimo kratki pregled, a klikom na poveznicu možete detaljnije provjeriti radno vrijeme, uz napomenu da u Karlovu na Autobusnom kolodvoru radi "Market Tanja":

Ove nedjelje ne rade trgovine Kauflanda i KTC trgovina, dok su otvorene pojedine trgovine Lidla, Konzuma, Studenca, Spara. Pojedine trgovine otvorene imaju i Tommy, Plodine, Eurospin te Ribola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od trgovačkih centara, danas su u Zagrebu otvoreni Avenue Mall te Designer Outlet koji radi od 10 do 21 sat. U ostalim trgovačkim centrima u Zagrebu i ostalim većim gradovima trgovine u trgovačkim centrima ne rade, ali su otvoreni neki drugi objekti.

Kruhomati Pannissimo rade od 0 do 24 sata, dok Dubravica ima otvorenu poslovnicu na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Poslovnice u otvorenim trgovačkim centrima rade. Otvorene su i pojedine poslovnice Pan-peka, koje prodaju proizvode za direktnu konzumaciju, ali ne i kruh. Mlinar također ima pojedine poslovnice otvorene.

dm i Bipa uglavnom imaju otvorene poslovnice u trgovačkim centrima koji rade, dok su trgovine Mullera većinom zatvorene. Emmezeta je danas zatvorena dok IKEA Zagreb radi od 10 do 18 sati. Svi Bauhaus prodajni centri otvoreni su od 9 do 14 sati, dok je radno vrijeme u svim prodajnim centrima Pevexa danas od 8 do 14 sati, osim prodajnog centra u Samoboru, koji je danas zatvoren.

Izdvojeno


Reci što misliš!