AKTUALNO / VIJESTI

VIŠESTRUKI PONAVLJAČ

Direktno u zatvor! Policija na Dubovcu zaustavila 41-godišnjaka bez vozačke i prometne, odbio testiranje i još vozio bez pojasa

Direktno u zatvor! Policija na Dubovcu zaustavila 41-godišnjaka bez vozačke i prometne, odbio testiranje i još vozio bez pojasa
foto ilustracija Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora od 100 dana i novčanu kaznu u iznosu od 190,00 eura, kažu u policiji.

- Prilikom nadzora prometa policijski službenici su jučer u Dugoj Resi, utvrdili da traktorom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravlja 58-godišnjak, kažu nam u policiji.

Vozač je, dodaju, isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer je na Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 41-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Zaustavljen je u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac 11. travnja u 19.55 sati.

- Utvrđeno je da upravlja osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje, također se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu, kod sebe nije imao važeću prometnu dozvolu te u vožnji nije koristio sigurnosni pojas. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora od 100 dana i novčanu kaznu u iznosu od 190,00 eura, kažu u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!