AKTUALNO / VIJESTI

NESREĆA U TVORNICI

Ispitivanje novog prototipa HS-ovog pištolja zamalo dovelo do tragedije, direktor Pavlin: Nema teže ozlijeđenih

Ispitivanje novog prototipa HS-ovog pištolja zamalo dovelo do tragedije, direktor Pavlin: Nema teže ozlijeđenih
Danas.hr

Policija je dobila dojavu da je na streljani u okviru tvornice u Karlovcu prilikom prezentacije oružja došlo da samoranjavanja 76-godišnjaka, a pritom i do propucavanja dlana 57-godišnjeg državljanina SAD-a, kazali su iz policije

Dvije osobe ozlijeđene su u karlovačkoj tvornici oružja HS Produkt. Sve se dogodilo pri ispitivanju novog prototipa oružja kada je došlo do ispaljivanja. Ozlijeđeni su zdravstveno zbrinuti. Iz tvornice su priopćili da je riječ o lakšim ozljedama pa su pušteni kući. Više detalja o ovom nesvakidašnjem događaju trebalo bi biti poznato nakon policijskog očevida.

"Prilikom ispitivanja novog prototipnog pištolja došlo je do ozljede, u biti dvoje ljudi je zadobilo lakše ozljede. Kako i što se doista dogodilo sada ne znamo. Policija obavlja očevid i utvrđuje činjenice. Nema teže ozlijeđenih", kazao je Željko Pavlin direktor Uprave HS Produkta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Policija je dobila dojavu da je na streljani u okviru tvornice u Karlovcu prilikom prezentacije oružja došlo da samoranjavanja 76-godišnjaka, a pritom i do propucavanja dlana 57-godišnjeg državljanina SAD-a. Obojica su zadobili tjelesne ozljede, međutim nisu životno ugroženi", kazala je Katarina Nadia Požega, glasnogovornica Policijske uprave karlovačke.

Izdvojeno


Reci što misliš!