AKTUALNO / VIJESTI

PREBRZA VOŽNJA

Šok nakon prometne nesreće u Krnjaku! "Nisu ozlijeđene samo dvije žene u automobilu, od udara u kuću pozlilo je našoj baki!" FOTO

Šok nakon prometne nesreće u Krnjaku!
Čitateljica KAportala

Protiv vozačice će policija nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, dodaju u policiji. Stanari pitaju i tko će snositi trošak popravka njihove kuće.

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 8.20 sati dogodila na području Krnjaka dvije su osobe ozlijeđene, tako je jutros javila policija.

Teško je ozlijeđena 80-godišnja putnica u osobnom automobilu, dok je vozačica (53) zadobila lakše tjelesne ozljede. Međutim, doznajemo da su veliki šok pretrpjeli i žitelji kuće u koju je vozačica nakon slijetanja udarila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Začuo se strašan udarac, a u novom šoku smo bili kada smo vidjeli što se dogodilo, automobil nam je dobrano uništio fasadu na kući. Našoj baki je od šoka pozlilo, pa je i ona završila u bolnici - kažu nam žitelji.

Reagirali su jer policija u svojem današnjem priopćenju nije spomenula udarac automobilom u kuću, već samo u ogradu, odnosno zidić, pitajući se tko će snositi trošak popravka njihove kuće.


- Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 53-godišnjakinja koja je dolaskom na raskrižje započela skretanje ulijevo, te je uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad upravljačem i skrenula van kolnika. Udarila je u zemljani obrov uz cestu pa u drvo te u daljnjem nekontroliranom kretanju udarila u ogradu i zidić.

Protiv vozačice će policija nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, dodaju u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!