AKTUALNO / VIJESTI

NOGOMETNA TRAGEDIJA

Tuga nakon šoka u zadnjim sekundama - Hrvatska bila na pragu velike pobjede, sada nam igra još samo veliko čudo (FOTO GALERIJA)

Tuga nakon šoka u zadnjim sekundama - Hrvatska bila na pragu velike pobjede, sada nam igra još samo veliko čudo (FOTO GALERIJA)

Italija je u posljednjoj sekundi izazvala suze i kod igrača i kod navijača...

Hrvatska nogometna reprezentacija bila je na pragu još jedne velike pobjede. Diljem Hrvatske pa tako i u Karlovcu, kod Edisona, na Foginovom, na Starom gradu, na terasama brojnih kafića, u kućama i stanovima... navijalo se glasno sve do 98. minute i osjećala se opet atmosfera Rusije i Katara, bila je to opet ona prava hrvatska reprezentacija. 

I onda - tragedija. U doslovno posljednjoj sekundi utakmice Italija je došla do izjednačenja, bacila u suze brojne navijače, ali i igrače.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U teoriji, nije sve gotovo, ali veliko bi se čudo trebalo dogoditi da Hrvatska ipak prođe u osminu finala. Za to su, naime, potrebna četiri uvjeta - pobjede Portugala nad Gruzijom, Turske nad Češkom i Danske nad Srbijom, ali i onaj najkompliciraniji, pobjeda Engleske nad Slovenijom, no ne bilo kakva nego od minimalno 3:0, ili u slučaju da Slovenci zabiju u tom susretu pogodak, od barem četiri gola razlike...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!