SPORT

NOVO SLAVLJE

Četvrta uzastopna pobjeda "plavo-bijelih"! Karlovački nogometaši slavili u Puli kod Uljanika golom u 90. minuti!

Četvrta uzastopna pobjeda

"That didn't age well" uobičajena je opaska, u današnje vrijeme i čest internet meme vezan uz komentare koji nisu dugo bili aktualni, štoviše vrlo brzo su se pokazali potpuno promašenima. Takvima se mogu nazvati i komentari kojima su obilovale društvene mreže nakon zaista jako lošeg ulaska nogometaša Karlovca 1919 u sezonu. 

No, uslijedile su četiri pobjede i momčad koju su zloguki proroci i "stručni komentatori" proglašavali materijalom za županijsku ligu i "nikad lošijom" već je u samom vrhu SuperSport 2. NL. Dakako, ne treba stvarati niti umjetnu euforiju, pogotovo jer prva dva kola, pogotovo poraz kod kuće od Mladosti iz Ždralova, do kraja će sezone biti potencijalni veliki minus u borbi za sam vrh, ali treba čestitati karlovačkim nogometašima i treneru Pamiću na svemu što su napravili u protekla četiri kola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas je u Puli pao Uljanik, debitant u ligi, ali momčad koja je vrlo dobro ušla u sezonu i bila jedno od najugodnijih iznenađenja. Poveli su, istina, Puljani u 43. minuti nakon jedne pogreške ili bolje rečeno uspavanosti karlovačke obrane, no u nastavku su Karlovčani prvo došli do izjednačenja preko Stepinca u 74. minuti, ali ni tu nisu stali, nastavili su napadati i nisu se povukli u obranu kako se znalo događati na ranijim utakmicama te su u 90. minuti dočekali svojevrsni uzvrat - sada su se Puljani, posebno njihov vratar, pogubili u svom šesnaestercu, a vješto je to iskoristio Martinović za pobjednički pogodak.

U sljedećem kolu, u petak u 18 sati, na Čavleku gostuje nekadašnji prvoligaš Hrvatski dragovoljac koji zasad sa 6 bodova drži skromno 12. mjesto, ali upravo u ovom kolu remijem je "skinuo" Bjelovar s vodeće pozicije te može biti itekako opasan.

Izdvojeno


Reci što misliš!