AKTUALNO / VIJESTI

VRIJEDNO PRIZNANJE

Karlovački Žitoproizvod dobio priznanje za najboljeg poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom

Karlovački Žitoproizvod dobio priznanje za najboljeg poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom

U konkurenciji tvrtki iz javnog i privatnog sektora iz cijele Hrvatske dodijeljena su priznanja za najbolju praksu u području zapošljavanja i održivog rada osoba s invaliditetom u 2023. godini.

Karlovačka tvrtka Žitoproizvod dobila je značajno priznanje, a radi se o priznanju za Poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom 2023. u kategoriji „Srednji poslodavac“.

Naime, u konkurenciji tvrtki iz javnog i privatnog sektora iz cijele Hrvatske u zagrebačkom hotelu Westin dodijeljena su priznanja za najbolju praksu u području zapošljavanja i održivog rada osoba s invaliditetom u 2023. godini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priznanje je uručio Ivan Prgomet, v.d. ravnatelja Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, a u ime tvrtke preuzeo ga je predsjednik Uprave Vanja Hanić.

Svečanost je održana u organizaciji Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a uzvanicima se obratio i ministar Marin Piletić koji je istaknuo važnost priznanja i čestitao poslodavcima koji stvaraju uvjete i radna mjesta za osobe s invaliditetom.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!