AKTUALNO / VIJESTI

MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJE

Nastavlja se serija dragovoljne predaje oružja iz kućnih arsenala! U policiji zahvaljuju i podsjećaju sve da ga se riješe bez straha od sankcija

Nastavlja se serija dragovoljne predaje oružja iz kućnih arsenala! U policiji zahvaljuju i podsjećaju sve da ga se riješe bez straha od sankcija
PU karlovačka

- Predajte oružje bez sankcija! Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak, kažu.

Policija javlja o novim dragovoljnim predavanjima oružja i streljiva iz kućnih arsenala što dakako veseli jer čini se da su mnogi spoznali da nema smisla ova opasna ubojita sredstva držati u svojim domovima.

Možda je tome pridonijelo i stradavanje karlovačkog vatrogasca na zadatku, koji je prilikom gašenja požara kuće na Borlinu teško ranjen od gelera uslijed eksplozije oružja koje je vlasnik kuće čuvao na tavanu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer su policijski službenici zaprimili tri dojave građana o dragovoljnoj predaji i pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva na području Ogulina, Karlovca i Duge Rese. Postupajući po navedenim dojavama policijski službenici su tako na siguran način izuzeli tri ručne bombe i 329 komada streljiva, kažu u policiji.
 
Dodaju da se zahvaljuju svima koji su prepoznali značaj ove akcije i iz svoje okoline uklonili oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva te na taj način pridonijeli sigurnosti, a sve ostale građane i dalje pozivaju i podsjećaju.

- Predajte oružje bez sankcija! Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak, kažu.

Izdvojeno


Reci što misliš!