AKTUALNO / VIJESTI

Prilika za zaradu

Traže se muškarci i žene koji bi bili voljni snimati scene seksa s više partnera, a prijavu treba nasloviti s "ORGIJE"

Traže se muškarci i žene koji bi bili voljni snimati scene seksa s više partnera, a prijavu treba nasloviti s
Vasilii Kotarbinsky

Namjera je u filmu o caru Dioklecijanu prikazati kako se u rimsko doba živjelo razuzdano

Tvrtka za video-produkciju i kasting Serena pro iz Zagreba traži veći broj žena i muškaraca za snimanje scena rimskih orgija za igrano-dokumentarni serijal i film o Dioklecijanu u jednom zagrebačkom studiju 7. i 8. kolovoza, a prijave se zaprimaju na adresu elektronske pošte [email protected] s naznakom, odnosno naslovom e-maila "ORGIJE".

Prijava treba sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, mjesto boravišta te kontakt broj, kao i fotogafije lica i cijelog stasa u bikiniju ili kupaćim gaćicama ne bi li se uvidjelo postoje li tetovaže jer bi ih trebalo sakriti u pripremi snimanja.

Organizatori su zamolili samo ozbiljne prijave i napomenuli da će podaci iz nje biti sačuvani i proslijeđeni klijentu s ciljem angažmana na ovom ili budućim projektima. Treba posebno napomenuti pisano, ako bi se htjelo da se podaci iz prijave trajno izbrišu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Angažman predviđa golotinju i simulaciju seksualnih odnosa s jednim ili više partnera, a jedina garderoba će biti ten tange ili takozvane sleep gaćice. Namjera je prikazati kako se u rimsko doba živjelo razuzdano.

- Sudjelovanje u projektu je pristojno honorirano za ovako nepristojnu scenu – napominju organizatori.

Izdvojeno


Reci što misliš!