TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Možda je baš ovdje prilika za vas, donosimo najnoviju TOP ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Možda je baš ovdje prilika za vas, donosimo najnoviju TOP ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
foto ilustracija KAportal/Pixabay/Pixsell

Posjetite službenu stranicu posao.hr. kako biste vidjeli preostale ponude poslova. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Nudi se neto plaća od 1.300 € do 1.500 €, s mogućnošću smještaja za kandidate izvan Zagreba. Potrebno je iskustvo na građevinskim strojevima kao što je kombinirka, samostalnost i preciznost u radu. Prijavite se putem linka do 29.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži Radnike u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prosječna neto plaća od oko 1050 € s dodacima, prigodne godišnje nagrade i mogućnost napredovanja već nakon 4 mjeseca. Prethodno iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.


Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje primanje uplata, izdavanje listića, isplatu dobitaka i održavanje urednosti poslovnice. Kandidati trebaju biti komunikativni, ljubazni, odgovorni i spremni na timski rad. Nudi se mentorstvo, obuka, bonusi i korištenje MultiSport kartice. Prijavite se putem linka do 6.7.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski, po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Centar za rehabilitaciju NADA traži Njegovatelja (m/ž) za rad u Karlovcu. Potreban je završen tečaj za njegovateljicu. Radno iskustvo nije važno, a prijevoz je u cijelosti osiguran. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno, mogućnosti karijernog razvoja, stručno školovanje u inozemstvu, te terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 23.7.2024.

MIČ STYLING d.o.o. traži Frizera (m/ž) za puno radno vrijeme u Karlovcu, Karlovačka županija. Traži se kandidat s srednjom školom (3 godine) i strašću za frizerskim poslom. Osoba treba biti kreativna, motivirana za usavršavanje i timski orijentiran. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

VETERINARSKA STANICA D.O.O. traži Doktora veterinarske medicine (m/ž) za puno radno vrijeme u Ozlju, Karlovačka županija. Posao obuhvaća rad u veterinarskoj ljekarni te terenski rad s životinjama u maloj praksi. Nije potrebno radno iskustvo, a nudi se zaposlenje na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 30.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!