AKTUALNO / VIJESTI

POČIVAO U MIRU

Zahvala obitelji! Bruno Kurelić 1953. - 2024.

Zahvala obitelji! Bruno Kurelić 1953. - 2024.

Kao pacijent osjetio je i nehumanost zdravstvenog sustava u kojem je bio cijeli svoj radni vijek, pa čak i u teškoj bolesti želio je promjenu na bolje.

Hvala svima koji su nam u tužnim i bolnim trenucima rastanka s našim Brunom izrazili sućut osobno, telefonom, porukom, brzojavom, fejsom i koje je rastužila spoznaja da više nije među nama.

Znam da vas je mnogo, jer je Bruno bio ogroman, velik u svojoj dobroti, jednostavnošću, pristupačnošću, poštenju, odanosti svom pozivu liječnika, brizi za pacijente, pogotovo za njegove malene „mićine“, poštivanju kolega, prijatelja, rodbine, svih s kojima je radio i s kojima se družio, koje je poznavao. Svoju želju za poštenijim, pravednijim i ljepšim životom za sve ljude pokušao je ostvariti i svojim političkim angažmanom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hvala svima koji su mu u njegovoj dugogodišnjoj bolesti i borbi za život pomagali i bili na usluzi, a to mu je jako puno značilo. Kao pacijent osjetio je i nehumanost zdravstvenog sustava u kojem je bio cijeli svoj radni vijek, pa čak i u teškoj bolesti želio je promjenu na bolje.

Volio je život, volio je svoju obitelj, beskrajno sina i unučiće, a radosne i lijepe trenutke volio je podijeliti sa svima. Tugu rastanka ostavio je samo za nas, njemu najdraže i najbliže osobe.


Pokopan je u naš vječni dom na groblju u Donjem Zvečaju, na brežuljku s kojeg se nazire rijeka Mrežnica kojom je bio opčinjen od kada ju je ugledao.

Supruga Mira Fudurić-Kurelić sa obitelji


 

Izdvojeno


Reci što misliš!