AKTUALNO / VIJESTI

INTENZIVNA DJELATNOST

Nakon Karlovca i Kanade, do kraja godine Alfred Krupa izlaže u Tuzli, Samoboru i Japanu - početkom 2025. u Južnoj Koreji

Nakon Karlovca i Kanade, do kraja godine Alfred Krupa izlaže u Tuzli, Samoboru i Japanu - početkom 2025. u Južnoj Koreji

Karlovački akademski slikar Alfred Freddy Krupa nastavlja dugogodišnju intenzivnu globalnu aktivnost.

Krajem kolovoza „Artmajeur Magazine“ francuski tiskani i digitalni umjetnički magazin iz Montpelliera objavio je portret hrvatskog slikara pod nazivom: „Alfred Freddy Krupa: pionir nove umjetnosti tušem i svjetski poznata umjetnička sila“. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon samostalne izložbe u proljeće ove godine u Kinu Edison, Krupa se predstavio na online izložbi u Kanadi sjevernoameričkog ogranka Međunarodnog društva za kinesku kaligrafiju i slikarstvo tušem (ICCPSNA). Ova izložba je realizirana u suradnji sa The Beaux Arts Collective (Brampton, Ontario).

Alfred Freddy Krupa nastavlja izlagačku aktivnost kroz listopad i studeni i sudjelovanje na 19. INTERBIFEP-u (19. Internacionalni bienalni festival portreta, Međunarodna galerija Tuzla, BiH), na 6. Međunarodnom trijenalu autoportreta (Galerija Prica, Samobor), te na online izložbi koju organizira japanska središnjica Međunarodnog društva za kinesku kaligrafiju i slikarstvo tušem (ICCPS, Tokyo).


Krupa će ovu godinu završiti predstavljanjem u sklopu Galerije europskih vizualnih umjetnosti (E.V.A. – Bratislava, Slovačka) kao jedan od 10 pozvanih hrvatskih vizualnih umjetnika (iz svake države EU  pozvano je 10 likovnih umjetnika i fotografa).
E.V.A. je prva europska Web3 galerija pokretana umjetnom inteligencijom za profesionalne umjetnike i galeriste. Ovaj je projekt financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Horizon Europe i svrstan je u okvir Internetske inicijative sljedeće generacije (Next Generation Internet Initiative).

Već su dogovorene i prve aktivnosti za 2025. godinu, koju karlovački akademski slikar započinje izlaganjem na Dalekom Istoku na međunarodnoj izložbi pod nazivom „Suvremeni pejzaž 2025.“ (Contemporary Landscape 2025) koju organizira CICA Museum (Czong Institut za suvremenu umjetnost) – Južna Koreja.

Izdvojeno


Reci što misliš!