AKTUALNO / VIJESTI

manifestacija

Posjetite Štrudlafest u Jaškovu - domaćini su se dobro pripremili, a gosti posebno traže jedan okus (FOTO)

Posjetite Štrudlafest u Jaškovu - domaćini su se dobro pripremili, a gosti posebno traže jedan okus (FOTO)

Komadi ovih delicija se prodaju po 3,50 eura

U Jaškovu je sinoć započeo Štrudlafest 2024, koji je još jednom u ovom malom mjestašcu okupio ljubitelje slatkih, ali i slanih štrudli iz cijele Hrvatske pa i iz obližnje Slovenije.

Sve ono jučer bilo je zapravo tek "zagrijavanje" za vikend prepun sadržaja, iako je bilo itekako puno uživanja u različitim štrudlama, a ni zabave nije nedostajalo, posebno uz koncert popularnog Psihomodo Popa, za čiji je nastup atmosferu zagrijao ozaljski rock bend Zone Child.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas su na posjetiteljima na raspolaganju brojne animacije i zanimacije, svi mogući i nemogući okusi štrudle, spomenimo onaj s okusom janjetine koji je nekako najbolje sjeo okupljenima, različite atraktivne turističke ture, a sve traje od 10 do 20 sati, baš kako će biti i sutra. Inače, cijena za komad je 3,50 eura.

Božica Šimunčić, Martina Marušić Britvec i Ana Kordić iz Nikola Tesla Experience Center iz Karlovca, pak, pobjednice su na natjecanju za Najbolju štrudlu Hrvatsku. Ovaj veseli ženski tim spravio je štrudlu od šljiva, jabuka i smokve i svojom su kombinacijom okusa oduševile žiri.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!