AKTUALNO / VIJESTI

sačekuša

Banda namamila mladog Karlovčanina u Čazmu i brutalno ga pretukla - mislio je da ide na spoj s djevojkom s kojom se dopisivao!

Banda namamila mladog Karlovčanina u Čazmu i brutalno ga pretukla - mislio je da ide na spoj s djevojkom s kojom se dopisivao!
Superportal.hr

Nekoliko mladića ga je istovremeno tuklo rukama i nogama, sve su snimili


Nekoliko maloljetnika u Čazmi s fantomkama na glavi brutalno su napali i pretukli 18-godišnjeg mladića iz Karlovca te ga opljačkali, javlja Superportal. Cijeli se incident dogodio na Gradini u Čazmi te je snimljen, a na snimci se osim mladića vidi i jedna djevojčica.

Policija se nije oglasila o detaljima napada s obzirom na to da se radi o maloljetnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom da je ovaj incident duboko zabrinjavajući i izazvao je brojne reakcije u Čazmi, Superportal je odlučio izaći s neslužbenim informacijama.

Prema neslužbenim informacijama koje ima Superportal, napadnuti mladić je 19-godišnjak iz Karlovca koji je u Čazmu namamljen putem lažnog profila djevojke iza koje je stajala grupa maloljetnika. Nakon nekoliko dana dopisivanja, dogovorili su sastanak na Gradini kamo je mladić stigao u popodnevnim satima kako bi upoznao djevojku. Umjesto toga, dočekala ga je grupa nasilnika koja ga je odmah napala.


Napad je bio iznimno brutalan, nekoliko mladića ga je istovremeno tuklo rukama i nogama, a na glavama su imali fantomke. Na kraju su ga prisilili da im preda novac. Mladić je unatoč zlostavljanju uspio pobjeći i potražiti pomoć. Prolaznica ga je odvela na Hitnu u Čazmi gdje mu je pružena pomoć.

Napadači su pobjegli i razbježali se po Čazmi, ali prema neslužbenim informacijama ubrzo su privedeni. Ovo navodno nije prvi ovakav incident, grupa maloljetnika ranije je napala 25-godišnjaka na Autobusnom kolodvoru, iako ne mogu potvrditi da se radi o istim maloljetnicima stanovnici Čazme su veoma uznemireni.

Napadači su navodno uspješni sportaši. Napad je osudio gradonačelnik Čazme Dinko Pirak.

– Najoštrije osuđujem stravičan napad i razbojništvo koje se ovih dana dogodilo u našem, inače mirnom gradu, u kojem do sada takvo što nije zabilježeno. Napad je utoliko gori, ako su istiniti navod, da se radi o našoj djeci, Čazmancima, koji su navodno sportaši u klubu koji osvaja međunarodna odličja. Ovakav gnjusan čin zapanjuje svojom okrutnošću, nesmotrenošću i zlobom te se nadam da će počinitelji biti primjereno kažnjeni. Također, ako je ta informacija tocna, Grad Čazma bezrezervno će prekinuti svaki oblik suradnje s navodnom sportskom udrugom. Vjerujem da su i ostali građani zgroženi ovim užasnim događajem te se iskreno nadam da se ovakvo što nikad više neće ponoviti, stoji u priopćenju gradonačelnika Piraka, prenosi Superportal.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!