AKTUALNO / VIJESTI

nepravomoćno

Karlovčanin opsovao policajca, pa završio na sudu - Evo zbog čega točno su mu "odrezali" kaznu od 1500 eura

Karlovčanin opsovao policajca, pa završio na sudu - Evo zbog čega točno su mu
foto ilustracija - arhiva KAportala

Morat će platiti i 30 eura sudskih troškova

Zbog vrijeđanja policajca 35-godišnji Karlovčanin na Prekršajnom sudu je proglašen krivim i osuđen novčanom kaznom od 1500 eura. Dogodilo se to 20. prosinca prošle godine oko 17.15 sati, a presuda je donešena ovih dana. Policajac je tada bio u akciji pretresa objekta koji je koristio muškarac. Naljutilo ga je što je policajci iza sebe ostavio nered na balkonu, pa ga je opsovao.

- P... ti materina, da ti p... materina! Koji si k... j... ovo napravio od balkona i razbacao ga?! P... ti materina!“, nastavio je to činiti i nakon izdane naredbe policijskog službenika da prestane s takvim ponašanjem, riječima „P... ti materina!“ - obrazložili su na sudu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv njega je optužni prijedlog podnijela PU karlovačka, a sud je na temelju iskaza izvrijeđanog policajca donio presudu, "jer je on to neposredno opažao".

- Počinjeni prekršaj težak je prekršaj te je novčana kazna izrečena u iznosu kao u izreci naloga uvažavajući količinu protupravnog postupanja okrivljenika - smatra karlovački sud. Presuda je nepravomoćna i ostavlja mogućnost žalbe.

Izdvojeno


Reci što misliš!