AKTUALNO / VIJESTI

Blagdan svetog Mihovila

Policijska uprava karlovačka obilježila Dan policije odavanjem počasti poginulima, svetom misom i akademijom

Policijska uprava karlovačka obilježila Dan policije odavanjem počasti poginulima, svetom misom i akademijom
Policijska uprava karlovačka

"Najbolji pokazatelj kvalitete našeg rada je mišljenje naših sugrađana, žitelja Karlovačke županije i onih koji ovuda prolaze", poručio je zamjenik načelnika Darko Bratić

U Karlovcu je u srijedu održana središnja proslava Policijske uprave karlovačke blagdana svetog Mihovila i Dana policije polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred središnjim križem na groblju Jamadol u spomen na poginule u Domovinskom ratu, izviješteno je.

Izaslanstvo PU karlovačke je upalilo svijeću u Postaji prometne policije Karlovac i u Policijskoj upravi karlovačkoj na spomen-obilježjima poginulim policajcima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potom je u svetištu svetog Josipa na Dubovcu služena koncelebrirana sveta misa koju je vodio monsinjor Antun Sente s policijskim kapelanom Andrijom Markačem i još deset svećenika, a nastupala je policijska klapa Sveti Matej. Nakon mise je u Pastoralnom centru svetišta svetog Josipa održana svečana akademija, a prigodni govor je održao zamjenik načelnika Darko Bratić i posebno zahvalio graničnim policajcima.

- Najbolji pokazatelj kvalitete našeg rada je mišljenje naših sugrađana, žitelja Karlovačke županije i onih koji ovuda prolaze. Hvala svim policijskim službenicima ove policije uprave na njihovom predanom radu – poručio je Bratić.


Nagrađeni su najbolji sportaši među policajcima i 25 policajaca, državnih službenika i namještenika je pohvaljeno za izuzetno zalaganje i rezultate. Pohvaljeni su posebno i Operativno dežurstvo Postaje granične policije Cetingrad i Ronilački tim Interventne jedinice policije.

U subotu će se na Šetalištu doktora Franje Tuđmana u Karlovcu predstaviti rad i oprema svih rodova policije, a u Glazbenom programu će biti prigodan glazbeni program.

Izdvojeno


Reci što misliš!