AKTUALNO / VIJESTI

Bravo!

Dugorešanka Zrinka nastupom u Superstaru "pomela" binu i oduševila žiri - podijelila je i dirljivu životnu priču

Dugorešanka Zrinka nastupom u Superstaru
RTL

Tijekom života, Zrinka je prošla kroz gubitke, odrastanje bez oca, operacije i bolesti, no iz svega je izašla kao pobjednica.

Prva epizoda "Superstara" oduševila je gledatelje, a niz pohvala stigao je na izvedbu Dugorešanke Zrinke Luketić.

Nakon što je zapjevala 'Black Velvet', žiri je ostao pomalo šokiran i potpuno oduševljen. "Fino se ti to baviš amaterski", komentirao je Filip, a Tonči je nastavio: "Zašto davno nisi došla ovdje? Netko tko tako pjeva, ti si jedan od dva, tri kandidata koja su bila ovdje. To stvarno mislim. Obično mogu po govoru pretpostaviti kakav netko ima glas, ali ovo... odjednom dođe druga osoba. Predugo si stajala u ormaru. Šteta, ali uvijek je na vrijeme". Žiri je Zrinki dao četiri 'DA', a ona je prolazak proslavila uz svoju obitelj, objavio je RTL.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zrinka Luketić je po zanimanju fizioterapeut, a za to zanimanje odlučila se nakon što je u djetinjstvu prolazila kroz velike probleme s kralježnicom.

"Htjela sam biti majka, a ispalo je da nisam uspjela u tome. Nadam se da nije kasno za to, ja ću vjerovati da će se to možda jednom i za mene ostvariti", ispričala je o svom životnom putu Zrinka. Naime, niz privatnih planova joj se izjalovilo, no ne i onaj o glazbenom putu. Obitelj joj je u pjevanju glazbi velika podrška, a uskoro će njezini veliki obožavatelji postati i članovi žirija.


"Grije mi srce što prijatelji govore da su ponosni. Posebno su me iznenadili sugrađani koji me bodre preko društvenih mreža, kao i ljudi koji znaju više o nama, o našoj obitelji", priča Zrinka i dodaje da se njezina obitelj, kao i ona sama, nosila s teškim trenucima. "Sugrađani razumiju koju vrijednost ovo nosi za mene", dodaje - piše Jutarnji.hr.

Tijekom života, Zrinka je prošla kroz gubitke, odrastanje bez oca, operacije i bolesti, no iz svega je izašla kao pobjednica. "Oduvijek sam pratila ovakve emisije i htjela sam biti dio takvih priča. ‘Superstar‘ me oduševio svojom toplinom - žiri i lošije komentare iznosi s poštovanjem, a posebno diže samopouzdanje svakim pozitivnim komentarom. Vjerujte, u takvoj tremi neopisivo znači osjećati tu sigurnost da se nećeš osjećati loše, čak i ako grandiozno uprskaš", dodaje Luketić.

"Imala sam nekoliko većih i podosta manjih operacija kralježnice te sam dugo godina tražila dijagnozu za ostale probleme, za koje se kasnije ispostavilo da su nastali zbog endometrioze. Prije četiri godine konačno sam riješile neke probleme nastale uslijed endometrioze, ali i naišla na kvalitetnog trenera uz kojeg su mi smanjene tegobe s kralježnicom. Napokon sam se osjetila zdravom nakon 15 godina... Glazba se uvijek na neki način vraćala u moj život, na puno načina. Cijelo to vrijeme najveća podrška su mi majka i brat, koji su me pratili i na audiciju. Dodala bih i kolegu pijanista s kojim sviram protekle tri godine. Otvorio mi je vidike i podigao samopouzdanje te je uvijek na raspolaganju kada su u pitanju pomoć i savjeti oko tonaliteta i odabira pjesme...", priča Zrinka za Jutarnji.hr, gdje možete pročitati ostatak članka.

Izdvojeno


Reci što misliš!