AKTUALNO / VIJESTI

Servisne informacije

Zbog remonta elektroenergetskih postrojenja danas bez struje čitav niz naselja diljem Karlovačke županije

Zbog remonta elektroenergetskih postrojenja danas bez struje čitav niz naselja diljem Karlovačke županije
foto ilustracija

Uslijed lošeg vremena radovi mogu biti odgođeni

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u srijedu od 11 do 13 sati neće biti isporuke električne energije u Podvožiću od kućnog broja 1 do kućnog broja 60 i u Gornjem Velemeriću od kućnog broja 1 do kućnog broja 34, a u slučaju lošeg vremena radovi mogu biti odgođeni.

Hrvatska elektroprivreda je najavila i da od 8 do 14 sati neće biti struje u naseljima Čamerovac, Arapovac, Lađevačko Selišće, Pleševo Selo, Dubrave, Polje, Furjan, Radočaji, Zapoljak, Sastavak, Basara, Miljković, Koranski Lug, Kordunski Ljeskovac, Čatrnja, Bunčići, Velika Crkvina, Zagorje, Točak i Sparenjak, od 8 do 15 sati, Zagorje, Veljun, dijelovi Sparenjaka i Točka, Klokoč, Gojkovac, Glinice, Gornja Žrvnica, a u Karlovcu dio Mušnjakove od transformacijske stanice ka središtu grada od 9 do 14 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 8.30 do 14.30 sati neće biti struje u Orljaku, a od 9 do 14 sati u drugim naseljima na ogulinskom području Ribarići, Kaševari, Desmerice i Zagorje Ogulinsko.

Na području Ozlja od 7.30 do 15 sati bez struje će biti Veliki Vrh Kamanjski, Mali Vrh Kamanjski te Boševac, Novaki Ozaljski, Donji Oštri Vrh, Fratrovci, Police, Bratovanjci i Durlinci.

Izdvojeno


Reci što misliš!