AKTUALNO / VIJESTI

Zvijezda u usponu

Karlo Bartolec umjetničkog imena Coolins: S pjesmom "Pusti me" nižem brojne glazbene uspjehe

Karlo Bartolec umjetničkog imena Coolins: S pjesmom
Coolins

Predstavit će je u Daruvaru ovog mjeseca

Karlovčanin Karlo Bartolec umjetničkog imena Coolins je izvijestio u subotu da niže brojne glazbene uspjehe sa singlom „Pusti me“ kojega je nedavno izdao nakladnik Croatia Records i da će 25. listopada predstaviti tu pjesmu u Daruvaru na festivalu DarFest.

Dodao je da pregledi video-spota za tu pjesmu na platformi YouTube „ne prestaju rasti“. Taj sadržaj je objavljen prije dva mjeseca i ima 11.000 pregleda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Presretan sam rezultatom kojega je moj singl "Pusti me" postigao i zahvalan ponajprije svojim roditeljima koji su mi ogromna podrška na mojem glazbenom putu, kao i mojoj predivnoj publici bez koje bi ovo sve bilo uzaludno. Pripreme za nadolazeći glazbeni festival su u punom jeku. Draga prijateljica i kolegica iz Dubrovnika Ivana Kačić će svojom plesnom koreografijom dočarati priču pjesme – rekao je Bartolec.

Najavio je da će nastojati zauzeti najbolji plasman u Daruvaru.


- U pripremi je i moj album prvijenac kojega planiram izdati, kao i koncerti koji će uskoro krenuti u pratnji mojega benda i zaista se veselim. Svaki koncert je poseban na svoj način, kao i svaki singl koji kroz emociju prenesem na svoju publiku – dodao je Bartolec.

Kazao je i da priprema i akustičnu verziju pjesme „Pusti me“ s gudačkim orkestrom.

Izdvojeno


Reci što misliš!