VIJESTI / CRNA KRONIKA

užas na cesti

Karlovački liječnici spasili dva života: Vozač mercedesa i njegovo dijete iz nesreće u Tušiloviću više nisu u životnoj opasnosti

Karlovački liječnici spasili dva života: Vozač mercedesa i njegovo dijete iz nesreće u Tušiloviću više nisu u životnoj opasnosti

Uspješno se oporavlja i djetetova majka, koja je također zadobila teške ozljede

Vozač mercedesa talijanskih registracijskih oznaka u dobi od 46 godina i njegovo 14-godišnje dijete, iako još uvijek s teškim ozljedama s nesreće u Tušiloviću, više nisu u životnoj opasnosti nakon operacija koje su obavljene nakon zaprimanja u Opću bonicu Karlovac, te se oporavljaju na Jedinici intenzivnog liječenja, potvrdila je zamjenica ravnatelja Bolnice dr. Jasna Topić.

Stabilno je i djetetova majka(43), treća osoba iz vozila koje je jučer sudjelovalo u teškoj prometnoj nesreći na D-1 u Tušiloviću. Otac i dijete iz vozila su hrvatski državljani, a majka ima državljanstvo BiH.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na njih je, podsjetimo, osobnim automobilom karlovačkih oznaka naletio 28-godišnjak uslijed nepropisnog pretjecanja. Poginuo je na mjestu nesreće, isto kao i njegov 54-godišnji otac, koji mu je bio suputnik.

S obzirom da je krivac za nesreću smrtno stradao neće se provoditi kazneni postupak, već će policija izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu o nalazima provedenog očevida.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!