VIJESTI / CRNA KRONIKA

UŽAS KOD KARLOVCA

Strašna prometna nesreća na autocesti kod tunela Sveti Marko! U sudaru više vozila tri osobe poginule, 12 ih je ozlijeđeno

Strašna prometna nesreća na autocesti kod tunela Sveti Marko! U sudaru više vozila tri osobe poginule, 12 ih je ozlijeđeno

Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren i preusmjerava se zbog policijskog očevida.

Teška prometna nesreća dogodila se noćas oko 1.40 sati na autocesti A-1 poslije tunela Sveti Marko kod Karlovca u smjeru juga. 

Policija je noćas izvijestila da je u prometnoj nesreći sudjelova više vozila te da su tri osobe smrtno stradale, dok iz karlovačkog Zavoda za hitnu medicinu doznajemo da je bilo i čak 12 ozlijeđenih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren i preusmjerava se zbog policijskog očevida. 

Zbrinjavanje pacijenata bio je opsežan posao za hitnu službu, a kako doznajemo od ravnatelja karlovačkog Zavoda Perice Vucelića, sudjelovalo je šest timova iz Karlovačke županije i jedan iz Primorsko - goranske. Među pacijentima je bilo i djece, šest ih je zbrinuto u Općoj bolnici Karlovac, tri u KBC Rijeka, dvoje u OB Ogulin i jedan u KBC Zagreb.

Prema neslužbenim informacijama s terena, Mitsubishi mađarskih oznaka se kretao u pravcu Zagreba iz smjera juga. Prije tunela Sv. Marko je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao preko bankine u smjer autoceste koji ide prema jugu. Tu je došlo do direktnog naleta osobnog vozila Alfa Romeo riječkih oznaka.

Prema neslužbenim informacijama s terena, terenac Mitsubishi najvjerojatnije je prevozio migrante jer je u vozilu sa sedam sjedala (5+2) bilo čak 12 osoba, tj. vozač i 11 putnika, piše Jutarnji list.

Nakon strašnog udara svi oni poispadali su iz vozila. Vozač je na mjestu smrtno stradao a putnici su zadobili ozljede. U vozilu Alfa Romeo riječkih oznaka navodno su smrtno stradali supružnici. Dijete koje je bilo s njima u autu navodno je zadobilo ozljede.

Na krhotine sudara naletjela su još dva vozila u pravcu juga, ali bez većih posljedica. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan. Dijelovi automobila razasuti su posvuda. Policija će nakon očevida i istrage dati službene informacije o ovoj nesreći.

Od 08.40 sati na A-1 izmedju čvora Karlovac i čvora Novigrad na Dobri u smjeru juga, promet je normaliziran i odvija se bez poteškoća.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!