VIJESTI / CRNA KRONIKA

PREBRZA VOŽNJA

Detalji strašne nesreće na vijaduktu Drežnik! 39-godišnjak poginuo na mjestu nakon silovitog udarca u betonsku ogradu - nije bio vezan

Detalji strašne nesreće na vijaduktu Drežnik! 39-godišnjak poginuo na mjestu nakon silovitog udarca u betonsku ogradu - nije bio vezan
foto čitatelj KAportala/HAK/Viadukt d.o.o.

Po riječima očevidaca sraz je bio toliko silovit da je i tijelo nesretnog vozača palo s vijadukta. Dijelovi vozila rasipali su se više stotina metara po vijaduktu i izvan njega.

Strašna nesreća dogodila se jučer oko 20 sati na vijaduktu Drežnik na autocesti A-1 kod Karlovca, a imala je najgoru posljedicu, smrtno stradavanje 39-godišnjeg vozača.

Nesreća se dogodila u prometnoj traci u smjeru Zagreba, dok nam u policiji kažu da vozač automobila zadarskih registracijskih oznaka "nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega dolaskom do dijela kolnika koji čini proširenje na vijaduktu udara prednjim desnim dijelom vozila u betonsku zapreku".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od jačine udarca automobil je odbačen u lijevo preko kolnika autoceste nakon čega je udario u betonski zid centralnog pojasa autoceste te se vozilom popeo na betonski zid i nastavio se nekontrolirano kretati, te vozilo pada u lijevu prometnu traku, izvijestila je policija o rezultatima provedenog očevida.

Očevidom je utvrđeno da vozač nije koristio sigurnosni pojas dok je po riječima očevidaca sraz bio toliko silovit da je i tijelo nesretnog vozača palo s vijadukta. Dijelovi vozila rasipali su se više stotina metara po vijaduktu i izvan njega. 


- Neposredno nakon događaja, vozač autobusa je na mjestu prometne nesreće naišao na otpale dijelove s osobnog automobila uslijed čega je prilikom vožnje došlo do puknuća prednjeg pneumatika, navodi još policija.

Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Izdvojeno


Reci što misliš!