VIJESTI / CRNA KRONIKA

PROMETNA NESREĆA

Krš i lom na "brzoj cesti" u kojem je teško ozlijeđen Karlovčanin (63) uzrokovao vozač teretnog vozila iz Siska! Prijava i ozlijeđenom jer je vozio pripit

Krš i lom na
foto ilustracija

Od jačine udarca osobni automobil je odbačen preko kolnika na meku travnatu površinu uz centralni pojas, zatim u zaštitnu ogradu od koje se odbija i vraća u lijevu prometnu traku gdje ga ponovno udara skup vozila.

Na karlovačkoj "brzoj cesti", odnosnno Prilazu Većeslava Holjevca jučer oko 14.40 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen 63-godišnjak.

Policija je napravila očevid nesreće te utvrdila da je teretnim automobilom s priključnim vozilom sisačkih registarskih oznaka upravljao je 69-godišnjak koji je uslijed prestrojavanja u desnu prometnu traku udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 63-godišnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naknadno je utvrđeno da je 63-godišnji vozač blago bio pod utjecajem alkohola od 0,57 promila.

- Od jačine udarca osobni automobil je odbačen preko kolnika na meku travnatu površinu uz centralni pojas, zatim u zaštitnu ogradu od koje se odbija i vraća u lijevu prometnu traku gdje ga ponovno udara skup vozila. Nakon toga je odbačen natrag u zaštitnu ogradu od koje se još jednom odbija u skup vozila, kažu nam u policiji.


U prometnoj nesreći 63-godišnjak je teško ozlijeđen te će mu biti izdan obavezni prekršajni nalog, dok će protiv 69-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Izdvojeno


Reci što misliš!