VIJESTI / CRNA KRONIKA

DOKAZNE RADNJE

Trojica osumnjičenih za dilanje kokaina u Karlovcu ispitana u Općinskom državnom odvjetništvu: Svima određen pritvor

Trojica osumnjičenih za dilanje kokaina u Karlovcu ispitana u Općinskom državnom odvjetništvu: Svima određen pritvor
KAportal/PIXSELL

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici od listopada 2023. do travnja 2024. godine, na području Karlovca, u više navrata prodavali drogu kokain drugim osobama, navodi tužiteljstvo.


Općinsko državno odvjetništvo ispitalo je ekipu osumnjičenu za raspačavanje kokaina na karlovačkom području. Kako su izvijestili, po primitku kaznene prijave Službe kriminalističke policije Policijske uprave karlovačke, proveli su dokazne radnje prvog ispitivanja trojice uhićenih hrvatskih državljana (1979., 1989., 1963.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. stavka 1. i 2. Kaznenog zakona.

- Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici od listopada 2023. do travnja 2024. godine, na području Karlovca, u više navrata prodavali drogu kokain drugim osobama, navodi tužiteljstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva u odnosu na svu trojicu okrivljenika i odredio im istražni zatvor, odnosno prvookrivljeniku zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela (članak 123. stavak 1. točka 1., 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku) te drugookrivljeniku i trećeokrivljeniku zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Izdvojeno


Reci što misliš!