VIJESTI / CRNA KRONIKA

KOBNO SKRETANJE

Rezultati očevida tragične prometne nesreće kod Netretića: Kamionom oduzeo prednost motociklu, na mjestu poginuo 50-godišnji Karlovčanin

Rezultati očevida tragične prometne nesreće kod Netretića: Kamionom oduzeo prednost motociklu, na mjestu poginuo 50-godišnji Karlovčanin

Od siline udara, navode, motocikl se prevrnuo na bok i otklizao, a vozač je pao na kolnik te na mjestu nesreće preminuo.

Tragična prometna nesreća dogodila se jučer u 15.56 sati u mjestu Dubravci kod Netretića, a kako smo već jučer izvijestili, na mjestu je poginuo 50-godišnji motociklist iz Karlovca.

Policija je napravila očevid te utvrdila da je teretnim automobilom riječkih registarskih oznaka upravljao 47-godišnjak koji se kretao lokalnom cestom iz smjera Kozalj Vrha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prilikom dolaska na raskrižje s državnom cestom D-3 uključivao se u promet, a da nije prethodno propustio sva vozila. Oduzeo je prednost motociklu karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz smjera Jarčeg Polja upravljao 50-godišnjak te je došlo do sudara, izvijestili su u policiji.

Od siline udara, navode, motocikl se prevrnuo na bok i otklizao, a vozač je pao na kolnik te na mjestu nesreće preminuo. Očevidu je prisustvovao zamjenik županijske državne odvjetnice, a protiv vozača 47-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.
 
- Promet je tom dionicom državne ceste zbog obavljanja očevida bio u prekidu od 16.56 do 20.10 sati.


FOTO GALERIJA s mjesta tragičnog događaja...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!