VIJESTI / CRNA KRONIKA

PRETJECALA A NIJE GLEDALA

Kod Slunja u prometnoj nesreći ozlijeđeni vozač motocikla i suputnica! Nesreću skrivila Mađarica (56) za volanom automobila

Kod Slunja u prometnoj nesreći ozlijeđeni vozač motocikla i suputnica! Nesreću skrivila Mađarica (56) za volanom automobila

Protiv 56-godinjakinje nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, kažu u policiji.

Osim nesreće s tragičnim ishodom kod Netretića u kojoj je poginuo motocilist, nedjelja je donijela još jednu ali na drugom dijelu Karlovačke županije.

Policija javlja da je do sudara automobila i motocikla došlo jučer u 17.35 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Točak kod Slunja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osobnim automobilom mađarskih nacionalnih oznaka upravljala je 56-godišnja mađarska državljanka i kretala se u smjeru Karlovca. Prilikom pretjecanja udarila je u motocikl karlovačkih registarskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 47-godišnjak, a koji je već započeo radnju pretjecanja, kažu nam u policiji.

Na motociklu se nalazila i 47-godišnja putnica. Tom prilikom došlo je do sudara i pada motocikla, motociklista i putnice koji su u nekontroliranom kretanju sletjeli van kolnika.


- U prometnoj nesreći vozač motocikla je teško ozlijeđen, a putnica na motociklu lakše ozlijeđena. Protiv 56-godinjakinje nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, kažu u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!