VIJESTI / CRNA KRONIKA

AGRESIVCI

Mladić iz Rijeke napadnut dok je dostavljao hranu. Njegov otac objavio uznemirujuće detalje

Mladić iz Rijeke napadnut dok je dostavljao hranu. Njegov otac objavio uznemirujuće detalje
Foto: Saša Pavić, Facebook

Nasilje ne smije postati normalno. Ovo je moglo završiti kobno, kaže da je jedva ostao na motoru, tamo je zid moglo se dogoditi svašta, da je pao s motora ovi bi ga iscipelarili

Riječanin Saša Pavlić na svome je Facebook profilu objavio uznemirujuću objavu u kojoj svoje sugrađane moli za pomoć.

U objavi opisuje incident koji se dogodio u kojem je njegov sin dostavljač napadnut dok je obavljao dostavu na području Kostrene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kod Galeba na Kostreni moj sin Mateo je imao dostavu jer vozi za Glovo, nakon dostave prišla su mu dvojica i tražila da im da motor, kako je ovaj odbio udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom", napisao je.

U svojoj je objavi zamolio sugrađane koji su nešto vidjeli da se jave. Pomoć je zatražio i od medija, a njegovu je priču prenio Riportal.


"Napadi na dostavljače hrane su postali uobičajeni, to treba prestati, svaki napad bez obzira na koga potrebno je dovesti do kraja, istražiti i procesuirati, jer je samo pitanje dana kada će se dogoditi veće zlo. Zaustavimo nasilje dok nije kasno", zaključio je Pavlić.

Kasnije tijekom večeri objavio je da je njegov sin Mateo dobro te uputio još jedan apel javnosti.

"Napasti dostavljača hrane postaje polako novo normalno događa se, okreneš glavu i prođeš. Ja ne mogu, da je bio u pitanju Filipinac, Indijac ili neki drugi klinac, u mojoj smjeni to se ne može dogoditi bez reakcije. Reakcija čini neko društvo civiliziranim. Nasilje ne smije postati normalno. Ovo je moglo završiti kobno, kaže da je jedva ostao na motoru, tamo je zid moglo se dogoditi svašta, da je pao s motora ovi bi ga iscipelarili. I što onda da mi se nešto puno teže dogodilo", napisao je.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!