VIJESTI / CRNA KRONIKA

ZAOSTALA MINA

Opasan nalaz u prirodi kod Cetingrada! Građanin pronašao protupješadijsku minu i nazvao policiju, maknuta je i bit će uništena

Opasan nalaz u prirodi kod Cetingrada! Građanin pronašao protupješadijsku minu i nazvao policiju, maknuta je i bit će uništena

U policiji podsjećaju građane da oružje i ubojita sredstva ne odlažu i ne ostavljaju u prirodi kako ne bi ugrozili živote i imovinu drugih ljudi.

Ubojitih eksplozivnih sredstava još uvijek ima na nekad ratom zahvaćenom području Karlovačke županije, a o tome svjedoči i jučerašnji slučaj u Cetingradu. Policija nam, naime, javlja da su policijski službenici postupali temeljem zaprimljene dojave građanina da je u prirodi pronašao minsko-eksplozivno sredstvo.

- Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da se u zemlji nalazi protupješadijska mina koja je izuzeta i pohranjena te će biti uništena prilikom organiziranog uništavanja, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pritom podsjećaju građane da oružje i ubojita sredstva ne odlažu i ne ostavljaju u prirodi kako ne bi ugrozili živote i imovinu drugih ljudi.
 
- Pozivamo još jednom sve građane da iz svoje okoline uklone oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva bez straha od sankcija te da svoju namjeru dragovoljne predaje prijave na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji te na taj način pridonesu sigurnosti, dodaju u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!