VIJESTI / CRNA KRONIKA

NEPRAVOMOĆNO

Sud kaznio sudionike masovne birtijaške tučnjave u Maljevcu! Kažnjen i čovjek koji je razdvojio sukobljene: "Vi ćete tući moje dijete?!"

Sud kaznio sudionike masovne birtijaške tučnjave u Maljevcu! Kažnjen i čovjek koji je razdvojio sukobljene:
foto ilustracija

Letjele su šake i boce a dosta se i psovalo. Sud je donio presudu "odrezavši" im novčane kazne

Nepravomoćnom presudom pravorijek je dobila masovna tučnjava koja se zbila 1. listopada prošle godine 1.15 sati iza ponoći u ugostiteljskom objektu u mjestu Maljevac. U tučnjavi je sudjelovalo četvero muškaraca, a svi su bili pod utjecajem alkohola od 0,52 promila do 1,15 promila.

Sporni trenuci su se dogodili, dakako, na šanku. Tamo su stajala dvojica braće, te se prvi obratio jednom gostu riječima: "Majmune glupi ti si k.., nikad od tebe neće biti automehaničara". Prozvani mu se potom unio u lice te ga udario glavom o glavu rekavši mu: "P... jedna ofucana".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potom se u sukob uključio brat udarenog šankera napavši napadača na brata, pa su obojica završila na podu. Prvi brat je zatim na šanku razbio pivsku bocu i potom je bacio u smjeru osobe pogodivši ga u ruku, te ga posjekao. Nakon toga se i on uključio u tučnjavu.

U tom trenutku je s toaleta izlazio otac "automehaničara" te povikao: "P... vam materina, vi ćete moje dijete tući?!" Nogom u rebra je potom udario jednog od braće te nekako razdvojio sukobljene mladiće. Trojica mladića dobila su novčane kazne od po 1.200 eura, a otac jednoga od njih, koji ih je u konačnici razdvojio, prošao je samo s 300 eura.

Izdvojeno


Reci što misliš!