VIJESTI / CRNA KRONIKA

KRIMINALISTIČKA ISTRAŽIVANJA

Policija istražuje niz provala u raznim dijelovima Karlovačke županije! Nepoznati lopovi haračili po Draganiću, Ogulinu i na Baniji u Karlovcu

Policija istražuje niz provala u raznim dijelovima Karlovačke županije! Nepoznati lopovi haračili po Draganiću, Ogulinu i na Baniji u Karlovcu
foto ilustracija

Nepoznati lopovi su u ugostiteljski objekt u Ogulinu njega nasilno ušli u noći s 22. na 23. rujna i ukrali novac.

Policija se na širem karlovačkom području bavila i nizom provala, a kako nam javljaju, slučajevi "napada" na imovinu građana dogodili su se u Ogulinu, Draganiću te u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija.

- U Policijskoj Postaji Karlovac jučer je zaprimljena prijava da je u razdoblju od 20. do 23. rujna nepoznati počinitelj provalio u gospodarske objekte 67-godišnjakinje na području Draganića i otuđio veću količinu električnih kablova, bakrenog užeta i drugo. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Ogulinu je 33-godišnjakinja prijavila provalu u ugostiteljski objekt. Nepoznati lopovi su u njega nasilno ušli u noći s 22. na 23. rujna i ukrali novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

- U razdoblju od 21. do 23. rujna nepoznati počinitelj je u prostoru trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu provalio u kombi vozilo i ušao u garažu te iz nje  otuđio više paketa keramičkih pločica, akumulator, potopnu pumpu i drugo, navode još u policiji.


Materijalna šteta je oko 400 eura.

Izdvojeno


Reci što misliš!