VIJESTI / KARLOVAC

Na Place2go Karlovac će posebno promovirati Foginovo kupalište, Muzej Turanj i Stari grad Dubovac

Na Place2go Karlovac će posebno promovirati Foginovo kupalište,
Muzej Turanj i Stari grad Dubovac

Iako će ponuditi informacije o svim svojim turističkim atrakcijama, Karlovac će na skorašnjem Place2go posebno promovirati Foginovo kupalište, Muzej Domovinskog rata na Turnju i Stari grad Dubovac.

Iz Grada podsjećaju da je riječ o međunarodnom sajmu turizma, najvećem takvom u Hrvatskoj, što će u zagrebačkoj Areni biti od 16. do 18. ožujka, a po najavama organizatora, bit će najatraktivniji do sad. Svoju turističku ponudu na sajmu koji putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama predstavit će i Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U promociji će se koncentrirati na svoje tri turističke mikrodestinacije: rijeku Koranu i lijepo uređeno gradsko kupalište, Turanj i njegov novi izgled atraktivan turistima, te Dubovac – obnovljeni kaštel, neprocjenjivu kulturnu baštinu. Na karlovačkom štandu svi zainteresirani moći će pronaći zanimljive informacije o Aquatici, Starom gradu Dubovcu, Muzeju domovinskog rata na Turnju, Foginovom kupalištu, karlovačkim manifestacijama, te brojnim drugim turističkim sadržajima u Karlovcu - gradu susreta, najavljuju iz Grada, pozivajući sve da posjete izložbeni prostor broj 85, karlovački izložbeni prostor, gdje posjetitelje očekuju i nagradne igre, posebna atrakcija na otvorenju bit će Karlovačka građanska garda, dok će maskota Aquatike – simpatična kapljica, animirati posjetitelje cijelo vrijeme trajanja sajma.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!