VIJESTI / KARLOVAC

OPASNA ULICA

U Ulici Luščić automobil sinoć naletio na dijete, gradski vijećnik Birač odavno tražio da se postave "ležeći policajci" no Grad, kaže, uvijek ima isti izgovor

U Ulici Luščić automobil sinoć naletio na dijete, gradski vijećnik Birač odavno tražio da se postave
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Facebook

Ima li Grad pravo zastupati interese svojih građana (svih godina!) ili Grad žmiri na sve što nije njegovo po zakonu makar se nalazi na području Karlovca - i to doslovno po bilo koju cijenu? Do kada, pita se gradski vijećnik.

O Ulici Luščić kao karlovačkoj "zoni sumraka" pisali smo više puta zbog neadekvatne rasvjete i nedostatka nogostupa, a posebno je o to je temi govorio i upozoravao gradski vijećnik Dimitrije Birač.

Po njegovim informacijama sinoć je došlo do naleta osobnog vozila na dijete, na pješačkom prijelazu na ulazu u bivšu vojarnu, nedaleko Doma OSRH Zrinski. Od policije još nismo dobili izvješće o ovom događaju, no Birač je na svojoj Facebook napisao kako se ovakve stvari događaju upravo jer Grad ignorira zahtjeve da se postave ležeći policajci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Pročelniče Greb, gradonačelniče Mandić: U ulici Luščić večeras se dogodio nalet osobnog vozila na dijete - na pješačkom prijelazu na ulazu u bivšu vojarnu, nedaleko Doma HV. Kad sam ponavljao, naglašavao, tražio, apelirao, zahtijevao da se postave ležeći policajci (ako ih ima parkiralište kod pekare Lekaj, onda valjda može dobiti i najopasnija prometnica!) - i svaki put odgovor isti - ima se u planu, ali to je od Hrvatskih cesta, napisao je Birač.

Pročelniče Greb, gradonačelniče Mandić: Sad mi recite kad je sve to nadležnost HC-a - je li Grad mogao zatražiti/zahtijevati da se postave makar ti ležeći policajci? Ima li Grad pravo zastupati interese svojih građana (svih godina!) ili Grad žmiri na sve što nije njegovo po zakonu makar se nalazi na području Karlovca - i to doslovno po bilo koju cijenu? Do kada, pita se gradski vijećnik.

Izdvojeno


Reci što misliš!