VIJESTI / KARLOVAC

TKO IH JE ISKRCAO?

Strašno otkriće na deponiju građevinskog otpada na Gazi! Među šutom velik broj posmrtnih ostataka ljudi, lubanje i kosti su posvuda FOTO

Strašno otkriće na deponiju građevinskog otpada na Gazi! Među šutom velik broj posmrtnih ostataka ljudi, lubanje i kosti su posvuda FOTO

Otkud su kosti došle po svemu sudeći utvrđivat će policija, s obzirom da je Možemo! Karlovac prijavilo nesvakidašnji nalaz građana u njihovom kvartu.

Zapanjujuće otkriće dojavili su građani Gaze koji su na odlagalištu građevinskog otpada nedaleko centra grada, tek stotinu metara od kruga karlovačkog gradskog poduzeća Čistoća danas uočili velik broj ljudskih posmrtnih ostataka, kostiju i lubanja. 

Možemo! Karlovac je na sjednici Gradskog vijeća upozorilo na ilegalno odlaganje velike količine otpada od iskopa na ovoj lokaciji, a sada su i prvi doznali što se nalazi među materijalom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otkud su kosti došle po svemu sudeći utvrđivat će policija, s obzirom da je Možemo! Karlovac upravo prijavilo nesvakidašnji nalaz građana u njihovom kvartu. 

Po riječima Draženke Polović, Možemo! je gradske vlasti upozorilo da se na ovoj lokaciji ne može odlagati otpad, a kako dodaje, sad je došla i potvrda na koji se to način radilo, potpuno neodgovorno s obzirom da su kosti očito "pokupljene" negdje u gradu i ovdje istovarene, a da nitko nije nikome prijavio da se radi o posmrtnim ostacima.


Što će utvrditi policija, pratite na KAportalu... 

Izdvojeno


Reci što misliš!