VIJESTI / KARLOVAC

NAJZNAČAJNIJI PROJEKT

Radovi na magistralnom cjevovodu Jelsa pri samom su kraju - u tijeku završno asfaltiranje, odvijanje prometa će biti otežano

Radovi na magistralnom cjevovodu Jelsa pri samom su kraju - u tijeku završno asfaltiranje, odvijanje prometa će biti otežano
ViK Karlovac

Vrijednost radova je 568.497 eura, a cjevovod je dugačak gotovo 3 km.

Iz gradske tvrtke Vodovo i kanalizacija d.o.o. Karlovac obavještavaju da su započeli radovi na asfaltiranju prometnice na dionici novoizgrađenog magistralnog cjevovoda Jelsa, koji se proteže od vodospreme Jelsa kroz naselje Smajle preko Gornje i Donje Jelse do vodocrpilišta Borlin.

- Trenutno se asfaltira gornja dionica - u naselju Smajle i dio pored vodocrpilišta, u ulici Donja Jelsa, a narednih tjedan dana asfaltirat će se ostatak trase. Zbog ovih radova bit će otežan promet te se građani mole za razumijevanje, poručuju iz ViK-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećaju i kako je tlačni ili transportni magistralni cjevovod Jelsa jedan je od najznačajnijih realiziranih projekata čiji je cilj unaprijediti kvalitetu i stabilnost vodoopskrbe na velikom području od Jelse do Draganića. Vrijednost radova je 568.497 eura, a cjevovod je dugačak gotovo 3 km.

Izdvojeno


Reci što misliš!