VIJESTI / KARLOVAC

REAKCIJA

Tko ne govori istinu - službe Grada ili ViK? Birač upozorio na manjak komunkacije na Turnju: Što tek mogu očekivati stanari u Zvijezdi?

Tko ne govori istinu - službe Grada ili ViK? Birač upozorio na manjak komunkacije na Turnju: Što tek mogu očekivati stanari u Zvijezdi?

Ako se razbijeni asfalt na Turnju ne može dovesti u prvotno stanje već više od pola godine, pa kako onda naši građani u Zvijezdi i drugim četvrtima mogu to isto očekivati za puno kompleksniji stupanj oštećenosti svojih nekretnina, poručio je Birač

Gradski vijećnik Dimitrije Birač početkom ovog mjeseca upozorio je u gradskoj četvrti Turanj na dva problema koji imaju stanari tamošnje ulice Turan 14, a to je biorotor i razbijeni dio asfalta na parkiralištu stanara. 

Podsjeća kako već isti dan mu je stigao odgovor iz ViK-a, u kojem stoji da će biorotor biti u funkciji još neko vrijeme. Birač se pita "koliko dugo". Isto su tako iz ViK-a mu je stigao odgovor "što se tiče asfaltiranja oštećenog dijela u blizini biorotora, službe Grada Karlovca, prema dobivenim informacijama, odradit će u narednom tjednu."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Danas smo već debelo ne u tom "narednom tjednu", nego u onom iza njega. Moram postaviti pitanje tko je govorio neistinu? U Gradu ili u ViK-u?, komentirao je Birač. 

Kaže kako "u ovim izvanrednim okolnostima kada je Zvijezda raskopana, kada se ljudi žale na točnost informacija i manjak komunikacije, kad svakodnevno žive u neizvjesnosti, zaista nije jasno iz kojeg razloga iz Grada ili ViK-a odašilju neistine." 

- Zar ne vide da time dodatno povećavaju postojeću neizvjesnost? Ako se razbijeni asfalt na Turnju ne može dovesti u prvotno stanje već više od pola godine, pa kako onda naši građani u Zvijezdi i drugim četvrtima mogu to isto očekivati za puno kompleksniji stupanj oštećenosti svojih nekretnina, poručio je Birač. 

Izdvojeno


Reci što misliš!