VIJESTI / KARLOVAC

TALPE ILI?

Radovi na Aglomeraciji stižu u Draškovićevu, Gambonovu i Bencetićevu, ViK: Dat ćemo priliku da se još jednom preispita mogućnost drugih tehnologija

Radovi na Aglomeraciji stižu u Draškovićevu, Gambonovu i Bencetićevu, ViK: Dat ćemo priliku da se još jednom preispita mogućnost drugih tehnologija

Datum početka radova, kažu u Vodovodu, u tim ulicama još nije poznat zbog tih okolnosti.

- Nastavak radova u sklopu projekta aglomeracije u Zvijezdi obuhvatit će ulice Draškovićeva, Gambonova i Bencetićeva, izvijestili su danas iz gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija koja je i cijeli investitor velikog komunalnog projekta.

Navode da će se u navedenim  ulicama prije početka radova provesti se osiguranje dokaza zbog mogućih oštećenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naručitelj je svjestan opasnosti po objekte te će po treći put dati priliku stručnjacima iz područja geomehaničkih radova i geomehanike tla da, bez obzira na prethodna odobrenja primjene tehnologije talpi u Kraševoj ulici, još jednom preispita mogućnost izbora dodatnih tehnologija, kažu u Vodovodu. 

Datum početka radova, kažu, u tim ulicama još nije poznat zbog tih okolnosti.

- Sve potrebne informacije sa stanarima ćemo komunicirati na vrijeme. Podsjećamo da smo stanarima u obuhvatu radova na raspolaganju svakodnevno, da se za sva pitanja i nedoumice mogu uvijek obratiti, a pored toga na temu radova u Zvijezdi   do danas  je  održano 20 susreta u prostorijama GČ Zvijezda i tu praksu ćemo nastaviti do kraja provedbe projekta, stoji u priopćenju.

Prvi sastanak održat će se sa stanarima Draškovićeve ulice, u srijedu 27.3.2024.g. u prostorijama Gradske četvrti Gaza s početkom u 17:00 sati. Ovim ih putem pozivamo na susret, a obavijest će dobiti i preko Vijeća gradske četvrti. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!