VIJESTI / KARLOVAC

GRADSKO VIJEĆE

Danas sastanak stanara Zvijezde i Gaze s predstavnicima ViK-a, direktorica Malenica: Sve što su naveli u dopisu mi smo već prije poduzeli

Danas sastanak stanara Zvijezde i Gaze s predstavnicima ViK-a, direktorica Malenica: Sve što su naveli u dopisu mi smo već prije poduzeli

Iz Građanske inicijative su najavili dolazak s vrlo značajnim pitanjima te u pratnji pravnog tima iz Zagreba.

- Komunicirali smo s građanima korake koje smo poduzeli, bitno da smo sve dopisu što je Milan Medić naveo poduzeli i prije nego što je to Građanska inicijativa tražila, rekla je danas s govornice Gradskog vijeća direktorica Vodovoda i kanalizacije Katarina Malenica, nakon što je na "aktualnom satu" sjednice ponovo aktualizirano pitanje radova u Zvijezdi, a uskoro i u gradskoj četvrti Gaza.

KAportal doznaje da je za danas u 17 sati dogovoren sastanak stanara ulica Draškovićeva, Gambonova i Bencetićeva, u kojim se tek trebaju započeti radovi na projektu Aglomeracije, s predstavnicima Vodovoda i kanalizacije. Iz Građanske inicijative su najavili dolazak s vrlo značajnim pitanjima te u pratnji pravnog tima iz Zagreba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od početka projekta u komunikaciji s građanima, održano je niz sastanaka u gradskim četvrtima i dali smo odgovore na pitanja. Prvi smo sazvali 22.3. pa 27.3. o pitanjima gospodina Medića, pa 18.4. smo isto tako odgovorili na sva pitanja. Medića smo dvaput pozvali u Vodovod, zajedno sa stručnjacima koje je najavljivao, ali nije se nijednom odazvao, kazala je Malenica.ž

Rekla je da su zahtjevi bili i da se snime sve fasade u Zvijezdi, što je i učinjeno prije početka radova a dokumentacija predana nadzoru. 

- Napravljena je i revizija projektne dokumentacije. U Draškovićevoj se kreće u ispitivanje i sondiranje da se ispita stanje temelja, da li ih treba ojačati ili se mogu nastaviti radovi kao i prijedlog na koji način će se dalje raditi raditi Draškovićeva, Gambonova i Bencetićeva, kaže Malenica.

Najavila je nove sastanke po tom pitanju već danas. Kaže da je angažiran i statičar koji obilazi sve oštećene objekte u Zvijezdi.

- Pozvali smo građane kojima su objekti oštećeni i ponudili im plaćanje najmanine za zamjenske poslovne prostore i stanove. Obišli smo sve oštećene objekte i rekli da će se šteta sanirati sukladno ugovornim obvezama, navela je još direktorica ViK-a. 

Izdvojeno


Reci što misliš!