VIJESTI / KARLOVAC

NAPRIJED HRVATSKA!

Večeras su svi uz "Vatrene", odlučujuća utakmica na EURO-u protiv Italije će se organizirano pratiti i na više lokacija na otvorenom u Karlovcu!

Večeras su svi uz
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Neki možda više vole navijati u svom domu, no bez obzira na te preferencije svi žele jedno - pobjedu "Vatrenih" i nastavak turnira.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Leipzigu igra odlučujuću utakmicu za ulazak u drugu fazu Europskog prvenstva u Njemačkoj, a nakon poraza u Berlinu i remija u Hamburgu, pobjeda je jedina opcija za ostanak. 

Utakmica je na rasporedu u večernjem terminu u 21 sat, a kao i protekle dvije moći će se pratiti i na javnim navijačkim "punktovima" u Karlovcu. U programu Zvjezdanog ljeta još je otprije navedeno da će veliko platno biti na lokaciji ispred kina Edison, ali na Starom gradu Dubovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras će se masovno utakmica moći pratiti i u caffe baru Srće na Foginovom kupalištu u Karlovcu, ali i u brojnim kafićima i klubovima diljem grada koji će biti otvoreni. Neki možda više vole navijati u svom domu, no bez obzira na te preferencije svi žele jedno - pobjedu "Vatrenih" i nastavak turnira. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!