VIJESTI / KARLOVAC

Uoči jubileja

Do listopada ove godine završetak obnove kućice Atletskog kluba Karlovac koji sljedeće slavi sto godina postojanja

Do listopada ove godine završetak obnove kućice Atletskog kluba Karlovac koji sljedeće slavi sto godina postojanja

"Ljepši rođendanski poklon nismo mogli zamisliti", poručio je Saša Belčić

- Kućica na Foginovom kupalištu je duša Atletskog kluba Karlovac koji sljedeće godine obilježava stotu godišnjicu postojanja i ljepši rođendanski poklon od obnove ovog objekta nismo mogli niti zamisliti – poručio je u ponedjeljak Saša Belčić iz AK Karlovac.

Od svibnja do listopada se obnavlja zdanje koje koriste karlovački atletičari pokraj Korane, a Grad Karlovac je kao vlasnik posao po provedenom postupku javne nabave povjerio tvrtki Kolos iz Duge Rese. Vrijednost ulaganja je 121.000 eura, što uključuje i PDV, a predviđeno je saniranje temelja, uređenje okolnih staza, izolacija ravnog krova, obnova pročelja, predviđeni su dodatni građevinski, stolarski, keramičarski, soboslikarski, vodoinstalaterski, elektroinstalaterski radovi i radovi na klimatizaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nadam se da će ovo malo olakšati djelovanje atletičara. Objekt treba ostati u upravljanju AK Karlovac, a ustanova Sportski objekti Karlovac će biti na raspolaganju. Ovo je ulaganje u atletiku, a naši atletičari pokazuju da entuzijazmom i radom nadilaze infrastrukturne okvire – rekao je gradonačelnik Damir Mandić.

Izdvojeno


Reci što misliš!