ŽUPANIJA / OPĆINE

ULAGANJE

U Josipdolu se pohvalili nabavom novih računala za službenike i tableta za vijećnike: "Smanjit ćemo upotrebu papira i bit ćemo učinkovitiji"

U Josipdolu se pohvalili nabavom novih računala za službenike i tableta za vijećnike:
Općina Josipdol

Nisu napisali koliko sve to košta.


Općina Josipdol uspješno je realizirala projekt razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga, čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života i učinkovitost lokalne samouprave. U sklopu projekta, nabavljene su nadzorne kamere za praćenje prometa, tablet uređaji za općinske vijećnike Općine Josipdol te računala za općinske službenike, pohvalili su se u Josipdolu.

Nadzorne kamere postavljene su na ključnoj prometnoj točki općine, čime će se poboljšati sigurnost i nadzor prometa. Ove kamere omogućit će preciznije praćenje prometa, bržu reakciju u hitnim slučajevima te unaprijediti planiranje prometne infrastrukture, kažu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vijećnici Općine Josipdol dobili su tablet uređaje kako bi modernizirali svoj rad i olakšali pristup dokumentima te bržu i transparentniju komunikaciju. Time se omogućuje efikasnije vođenje sjednica te smanjuje upotreba papira. Također, nabavljena su nova računala za općinske službenike, čime se povećava njihova učinkovitost i kvaliteta rada. Nova oprema omogućit će brže i kvalitetnije obavljanje administrativnih poslova, što će doprinijeti boljoj usluzi za mještane - kažu u općini.

Općina Josipdol nastavlja ulagati u razvoj i implementaciju modernih tehnologija, čime se dodatno unapređuje svakodnevni život i rad u zajednici. Nisu napisali koliko je sve to koštalo.

Izdvojeno


Reci što misliš!