VIJESTI / KARLOVAC

BILO JE SVEGA!

Stanari Bašćinske su ipak dočekali taj dan! Konačno krenulo završno asfaltiranje, radovi bi nakon predugog vremena izvedbe konačno trebali biti gotovi

Stanari Bašćinske su ipak dočekali taj dan! Konačno krenulo završno asfaltiranje, radovi bi nakon predugog vremena izvedbe konačno trebali biti gotovi
foto Grad Karlovac/Filip Granić

U ovu "finu obradu" ulice krenulo se jučer, a sve bi kompletno trebalo biti završeno sutra.

Puno vremena, strpljenja, straha od potrganih dijelova automobila, prašine i blata bilo je potrebno da konačno jedna karlovačka ulica dobije novo i umiveno ruho, a ispod nje infrastrukturu kakvu bi trebali imati svi naši gradovi u 21. stoljeću.

Radi se, dakako, o Bašćinskoj cesti i radovima o kojima smo proteklih godina nažalost pisali uglavnom u negativnom kontekstu jer su se nevjerojatno odužili, pa je i stanarima ovog dijela Švarče već bilo "prekipjelo". Žalili su se na blato, prašinu, policijske blokade, šahtove između kojih se mjesecima trebao voziti slalom, neprestano zatrpavanje i otrpavanje istih rupa i na još podosta toga o čemu ste mogli čitati na KAportalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No čini se da je došao i "taj dan",  pa su se u karlovačkoj gradskoj upravi pohvalili sa završnim asfaltiranjem Bašćinske ceste, od križanja s Ulicom Mostanje do križanja s Triglavskom. U ovu "finu obradu" ulice krenulo se jučer, a sve bi kompletno trebalo biti završeno sutra.

Kako izgleda "nova" Bašćinska, pogledajte u FOTO GALERIJI na Facebook stranici Grada Karlovca.

Izdvojeno


Reci što misliš!