VIJESTI / KARLOVAC

Tko muti vodu?

U nedjelju još jedno zamućenje vode u Kvaternikovoj, u ponedjeljak o tome i mostovac Zvonimir Troskot

U nedjelju još jedno zamućenje vode u Kvaternikovoj, u ponedjeljak o tome i mostovac Zvonimir Troskot
Pixabay.com

"Dogodilo se više puta da je voda na hidrantu odmah čista, što ukazuje na mogući problem na internim instalacijama koje bi korisnici trebali ispirati", rekli su iz Vodovoda i kanalizacije

Tvrtka Vodovod i kanalizacija je izvijestila da se u nedjelju pojavilo zamućenje vode u Kvaternikovoj ulici, dan ranije je inicijativa građana Zvijezde i Gaze upozorila da voda u jednom stanu u Pivovarskoj nije za piće, a u ponedjeljak će o tome govoriti mostovac Zvonimir Troskot.

Iz Vodovoda i kanalizacije su ponovili da se zamućenja ponavljaju na nekim dionicama cjevovoda i da se po prijavama korisnika izlazi na teren radi ispiranja. Objasnili su da se prijava korisnika evidentira, da djelatnici ispiru mrežu i o tome izvještavaju nadzorno-upravljački centar, kao i o stanju vode na hidrantu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dogodilo se više puta da je voda na hidrantu odmah čista, što ukazuje na mogući problem na internim instalacijama koje bi korisnici trebali ispirati – dodali su iz Vodovoda i kanalizacije.

Nastavili su da je voda odmah po otvaranju hidranta u Kvaternikovoj blia bistra.


- Predstavnici tvrtke potom su se javili korisniku i zamolili uvid u interne instalacije te ustvrdili da je voda na slavini u kućanstvu korisnika bila bistra. Druga prijava o zamućenoj vodi danas sa područja Dubovca stigla je iz Pivovarske ulice iz stambene zgrade. Predstavnici tvrtke obišli su i tu lokaciju, a predstavnik stanara iz drugog ulaza ustvrdio je kako kod njegovih susjeda nije bilo zamućenja. Ovim primjerom želimo pokazati kako su situacije sa zamućenjem različite prirode i kako su mogući različiti uzroci te se problem zamućenja mora sagledati s više strana i shodno tome tražiti najbolja rješenja za korisnike, na čemu i radimo – poručili su iz Vodovoda i kanalizacije.

Izdvojeno


Reci što misliš!