SPORT

ZA SADA ODLIČNO

Karlovački bejzbolaši slavili i u drugom susretu finala prvenstva Hrvatske protiv Splićana - ovog puta s uvjerljivih 14:4

Karlovački bejzbolaši slavili i u drugom susretu finala prvenstva Hrvatske protiv Splićana - ovog puta s uvjerljivih 14:4

Nakon vrlo uzbudljive i neizvjesne prve utakmice finalne serije prvenstva Hrvatske u baseballu, u kojoj su karlovački bejzbolaši jučer slavili protiv splitske Nade sa 5:4, danas je bilo puno uvjerljive - čak 14:4 za Olimpiju.

Već u prvom napadu Karlovčani su poveli sa 2:0, a nakon odlične treće izmjene u kojoj su prednost povisili na 8:0 pitanje pobjednika većim je dijelom već bilo riješeno. Narasla je ta prednost i do 12:0, da bi splitski napad proradio jedino u sedmoj izmjeni kada su osvojili četiri boda i malo produžili susret, ali ne predugo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S mirnih 2-0 u finalnoj seriji, a ukupno ove sezone 6-0 u pobjedama odlaze Karlovčani u Split, gdje će pokušati već narednog vikenda riješiti pitanje pobjednika i prvaka države u baseballu. Utakmice u Splitu igraju se u petak, subotu i, ne bude li 4-0 za Karlovčane, u nedjelju. Najminimalniji cilj je ostvariti barem jednu pobjedu, a svakako da će naši bejzbolaši željeti i već u Splitu završiti posao. No, Nadu nikada ne treba podcjenjivati, vjerujemo da to i oni vrlo dobro znaju.

Izdvojeno


Reci što misliš!